Makuvaihtoehdot

Makuvaihtoehdot

Kakkupohjaksi taipuvat niin täyteläinen suklaa kuin vaniljalla tai kardemummalla maustettu vaalea kakkupohja. Kokeile rohkeasti myös ihanaa porkkanakakkua tai suussa sulavaa Red Velvet-kakkua.

Erilaisia makuyhdistelmiä ja täytevaihtoehtoja on lukemattomia. Erikoisruokavaliot huomioidaan tarpeen mukaan.

Kaikki pohjat ovat laktoosittomia, mutta saatavana myös maidottomana, gluteenittomana ja munattomana. Täytteet ovat laktoosittomia valkosuklaata lukuun ottamatta. Vegaaniset tai maidottomat herkut ovat myös mahdollisia ja makumaailmat sovittavissa erikseen. Kysy omiin tarpeisiisi räätälöityä makua.

Huomioithan kuitenkin, että kaikki erikoisruokavaliotuotteet valmistetaan kotikeittiössä samoilla välineillä ja samoissa tiloissa kuin muutkin tuotteet. Tietyistä erikoisruokavaliotuotteista peritään lisämaksu tapauskohtaisesti.

Kakkumossa käytetään vain kotimaisia marjoja joko pakastettuna tai tuoreena sesongin ja saatavuuden mukaan.

1. VALITSE MIELEISESI KAKKUPOHJA

Suklaakakku, vaniljakakku, sitruunakakku, kardemummakakku, porkkanakakku, red velvet-kakku, Kaikki
edellä mainitut vaihtoehdot saatavana myös gluteenittomana

2. VALITSE SIIHEN SOPIVA TÄYTE

Valkosuklaamousse, suklaamousse, maitosuklaamousse, vaniljamousse, kaakaomousse, vadelmamousse, kuningatarmousse, mustikkamousse, sitruunamousse, mansikkamousse, mustaherukkamousse, mangomousse, banaanimousse, kaakao-buttercream, vanilja-buttercream tai vanilja-tuorejuustokreemi

3. VALITSE HALUTESSASI TÄYTTEESEEN SOPIVAT LISUKKEET

Pätkis-palat, Daim-rouhe, suklaahiput (tumma-, maito- tai valkosuklaa), sesongin mukaan pakastetut/tuoreet suomalaiset marjat (vadelma, mustikka, mansikka, mustaherukka, punaherukka), mokkakastike, banaani, mango, marmeladit, lemon curd (sitruunalevite), peanut butter, kotitekoinen omena- tai raparperikompotti, lakupalat, Nutella-pähkinäsuklaalevite, kahvi, Bailey’s kermalikööri, kotitekoinen kinuskikastike, kotitekoinen salted caramel-kastike, suolapähkinät tai ehdota omaa suosikkiasi

KAKKUMON ASIAKKAIDEN SUOSIKIT

Herkullisia makuyhdistelmiä on monia: mikäli suosikkeja on useita ja valitseminen tuntuu haastavalta, niin ei hätää, alle on listattu Kakkumon asiakkaiden suosituimmat makuyhdistelmät.

1. Suklaakakku banaanimoussella ja suklaahipuilla (L)
2. Suklaakakku valkosuklaamoussella ja vadelmilla
3. Suklaakakku mangomoussella (L)
4. Suklaakakku vadelmamoussella (L)
5. Suklaakakku vaniljamoussella, mokkakastikkeella ja tummasuklaahipuilla (L)
6. Red Velvet-kakku vanilja-tuorejuustokreemillä ja mustikoilla (L)
7. Vaniljakakku valkosuklaamoussella ja vadelmilla
8. Vaniljakakku sitruunamoussella ja mustikoilla (L)
9. Kardemummakakku vaniljamoussella ja mustikoilla (L)
10. Kardemummakakku mansikkamoussella (L)