Kakkuja arkeen ja juhlaan

Suunnitellaan yhdessä sinun, läheisesi tai yrityksesi erityiseen hetkeen sopiva kakku

Kakkuja arkeen ja juhlaan

TERVETULOA

Satojen asiakaskohtaisesti räätälöityjen kakkujen kokemuksella Kakkumo Anna tarjoaa juuri sinun juhlaasi sopivan herkun. Kantavia teemoja Kakkumon arjessa ovat käsityö, intohimo, laadukkaat raaka-aineet sekä asiakaslähtöisyys.

Kakkumo on syntynyt monivuotisen kakkuharrastuksen pohjalta tammikuussa 2016 ja toimii kotikeittiössä, joka on Espoon kaupungin terveysviranomaisten valvoma elintarvikehuoneisto.

Huikeita ovat yrittäjän muutamat ensimmäiset vuodet olleet ja innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toivon kotisivujemme tarjoavan sinulle kurkistuksen Kakkumon maailmaan ja toimivan inspiraationa ainutlaatuisen kakun suunnittelussa.

ASIAKKAIDEN KERTOMAA

KIRJOITA ARVOSTELU

Usein Kysyttyä

Onko kysyttävää? Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Teettekö myös erikoisruokavaliokakkuja?
Kyllä, räätälöimme kakun juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Kakkumosta on lähtenyt maailmalle vegaanisia, munattomia, maidottomia, gluteenittomia, pähkinättömiä, soijattomia, kaurattomia, liivatteettomia- ja vehnättömiä kakkuja sekä näiden kaikkien yhdistelmiä. Makua esimerkiksi maidottomaan täytteeseen saa riisimaidosta valmistetusta valkosuklaasta ja ihanista kotimaisista marjoista. Olen kehittänyt erikoisruokavaliokakkuja kokeilujen ja palautteen avulla ja olen ylpeä voidessani palvella monenlaisia erikoisruokavalioita noudattavia asiakkaita. Huomioittehan, että kaikki tuotteet valmistetaan samoissa tiloissa ja samoilla välineillä. Kaikki pohjat ovat laktoosittomia ja saatavina myös gluteenittomina. Gluteenittomaksi pohjaksi suosittelen ihanan mehevää suklaakakkua. Suurin osa täytteistä on laktoosittomia, lukuun ottamatta valkosuklaamoussea. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tai vieraittesi ruokavalioon sopiva kakku.
Miten voin maksaa tilaukseni?

Maksu onnistuu helpoimmin MoilePay-sovelluksella, joka toimii Kakkumon lyhytnumerolla 79247. Voit ladata sen kätevästi omasta sovelluskaupastasi. Voimme myös lähettää sinulle sähköisen laskun, josta veloitamme laskutuslisän 2,90€. Maksu MobilePaylla tai käteisellä onnistuu kakkua noudettaessa tai kuljetuksen yhteydessä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Saat kaikista ostoksistasi kuitin joko paperisena tai sähköisenä.

Mikä on lasten suosikkimaku?

Lastenkakuissa suosikkimaku on ollut suklaakakku banaanimoussella ja tummasuklaahipuilla (laktoositon). Lapset rakastavat selkeitä makuja ja banaaninhan tuntee kaikki. Toinen suosikki on vaniljakakku vaniljamoussella ja mustikoilla (laktoositon). Uutuutena on kaikille maistunut mokkapalojen makumaailmaamukaileva suklaakakku vaniljamoussella, mokkakastikkeella ja suklaahipuilla (laktoositon).

Miten pitkään kakku säilyy?
Kakku säilyy jääkaapissa hyvänä useamman päivän. Suosittelen kuitenkin nauttimaan herkun tuoreena, jolloin se on parhaimmillaan.
Tarjoatteko kakulle kuljetuksen ja miten kakku kannattaa autossa kuljettaa?

Kyllä, tarjoamme kuljetuksen kakuille pääkaupunkiseudulla alkaen 25€, riippuen ajankohdasta ja matkan pituudesta. Hääkakkujen ja yli kolme kerroksisten kakkujen hintaan sisältyy kuljetus pääkaupunkiseudulla.
Jos kakku noudetaan omalla autolla Kakkumosta se kannattaa asettaa autossa tasaiselle paikalle esim. takakonttiin tai etuistuimen jalkatilaan. Kakku on asiakkaan vastuulla noudon / toimituksen jälkeen.

Kuinka kauan ennen juhlia kannattaa tilaus tehdä?
Heti kun juhlapäivä on tiedossa. Viikonloput täyttyvät noin 2-3 viikkoa etukäteen ja sesonkiaikoina vieläkin nopeammin. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä varauksen kanssa, muut yksityiskohdat ehdimme sopia myöhemminkin. Peruutuksia tulee aina silloin tällöin ja peruutusaikoja kannattaa kysellä lyhyelläkin varoitusajalla.
Saako Kakkumosta myös suolaisia herkkuja
Tällä hetkellä Kakkumo tarjoaa vain makeita herkkuja eli kakkuja, kuppikakkuja ja erillisiä kakkukoristeita.
Miten valita oikean kokoinen kakku?
Kakkujen hinta määräytyy koon, muodon, aineksien, koristeiden ja työmäärän mukaan. Pienin kakku on 10 hlöä ja kakun koko kasvaa 5 hlön välein (10, 15, 20, 25...). Kokemukseni mukaan ihan pieniä lapsia ei kannata laskea yksi yhteen kakun kokoa pohdittaessa. Kerroskakut alkaen 20 hlöä. Autan mielelläni kakun koon arvioinnissa.
Miten kakku on pakattu?
Kakku on koottu jämäkälle kertakäyttöiselle kakkualustalle, joten erillistä tarjoiluastiaa ei välttämättä tarvita. Koko komeus on pakattu kakkulaatikkoon ennen noutoa. Kakkulaatikko suojaa kakkua kuljetuksen aikana sekä jääkaapissa mahdollisilta voimakkailta tuoksuilta.
Haluaisin ostaa kakun lahjaksi kummilapselleni. Onnistuuko?
Kyllä onnistuu. Kakkumosta voit ostaa myös lahjakortteja. Kakkumo lahjakortteja on ostettu esimerkiksi häälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, ristiäislahjaksi tai vain yksinkertaisesti helpottamaan juhlien valmisteluissa. Lahjakortin saa haluamalleen summalle tai esim. ”20 hlön kakulle” . Lahjakortti voidaan postittaa tai voit noutaa sen Kakkumosta.

OTA YHTEYTTÄ

Mahdollisuuden mukaan liitä viestiisi seuraavat tiedot:

  • Juhlapäivän/tilaisuuden ajankohta (pvm)
  • Kakun koko (hlömäärä) ja muoto (pyöreä, levykakku, muoto- vai kerroskakku)
  • Juhlan teema, toivottu värimaailma ja koristelutoiveet
  • Toivottu maku (mahdolliset erikoisruokavaliot)